martes, 8 de mayo de 2012

'Humans are here' vestirà les escales de l'estació del Liceu del Metro de Barcelona

 La presentació de Swab Stairs tindrà lloc el proper 16 de maig al vestíbul de l'estació de metro corresponent al cine Comèdia de Barcelona

.
.
Ja tenim guanyadors de l'ESDi per vestir l'estació del Liceu, de la Línia 3 del metro de Barcelona, del 19 al 29 de maig. Es tracta d'"Humans are here", una obra de Marc Valls i Marc Àlvarez, alumnes de l'Escola Superior de Disseny, i que presentaran el proper 16 de maig al matí al vestíbul de l'estació de metro Passeig de Gràcia, L2, davant del cine Comèdia de Barcelona.

A l'acte de presentació, que estarà obert a la premsa, assistiran els autors de l'obra, la cap de la Unitat Departamental d'Audiovisuals d'ESDi, Elisabet Ferrándiz, i el professor Lalo Quintana. També contarà amb la presència de totes les escoles que han participat i de membres de SWAB, Kognitif i TMB. Serà aleshores quan els estudiants explicaran el seu projecte.

El SWAB International Contemporary Art Fair es desenvoluparà del 23 al 26 de maig, i té com a objectiu incrementar la presència a la fira a Barcelona de diferents propostes artístiques dins i fora del recinte firal, per tal difondre l'art contemporani emergent i les noves pràctiques artístiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario